the_cost_of_caring_slider

“Initial, am ezitat daca sa apelez sau nu la serviciile firmei Bona de Nota10!, dar acum ma bucur ca am facut-o. Mi se parea un risc si un disconfort prea mare sa aduc o straina in casa. Agentia, insa, a fost un real ajutor: mi-au dat timp sa gasesc persoana potrivita pentru familia mea, au evaluat-o si ei inainte, i-au facut training, mi-au dat toate informatiile de care aveam nevoie ca sa stiu cum sa ma port cu ea si in prima luna psihologul firmei a avut grija de bona mea si de comunicarea noastra. Acum pot spune ca Rosa e parte din familia noastra!”

 

Arina M. – Bucuresti

“Am ales aceasta agentie la recomandarea unei prietene! Am facut o alegere excelenta! O agentie f serioasa care selecteza candidatele cu rigurozitate, preturi ok si candidate pt toate gusturile.”

 

“Implicarea mea si a sotului meu in activitatea profesionala, dar si sociala, a facut ca prezenta noastra in sanul familiei sa nu mai fie una bine definita ca program. Acesta a fost motivul pentru care am hotarat sa cautam o bona cu program intern. Iar pentru mai multa flexibilitate am cautat o filipineza. Este drept ca atributiile ei in preajma copiilor nostri sunt numai de supraveghere sau de conversatii in limba engleza. Este o fata tanara, cu temperament bland, iubitoare de copii si pozitiva ( canta, rade, povesteste). In acest demers am apelat la serviciile Bona de nota 10! . A durat ceva timp pana ne-am hotarat pe cine sa alegem, dar am fost mult ajutati de Magda, directorul de recrutare al agentiei Bona de Nota 10!. Profesionalismul si seriozitatea cu care abordeaza colaborarea, au facut sa gasim o fata cu un caracter frumos. Pana sa ne hotaram, Magda ne-a adus destul de multe argumente din verificarile facute in activitatea ei anterioara. Deasemenea, este de laudat faptul ca tine legatura permannent atat cu noi, cat si cu bona noastra. Mai mult, avand in casa, la randul ei, o filipineza, ii permite acesteia sa tina legatura cu celelalte fete. Suntem multumiti de colaborarea cu Bona De Nota 10! si le recomandam sa pastreze acest principiu sanatos- “imi pasa de clientii mei”. Ii felicitam pentru ca reusesc sa fie interesati si de o parte, si de alta.”

 

“Profesionalismul înseamnă să ştii cum să faci, când să faci şi să faci.” In cazul Isrom Interconections, colaborarea cu aceasta mi-a implinit pe deplin asteptarile, mie si familiei mele – alegerea unei bone fiind de fiecare data un subiect delicat, sensibil si, de cele mai multe ori, extrem de presant! Echipa Isrom s-a dovedit a fi un partener de incredere. Iar atitudinea si implicarea de care au dat dovada atat in timpul derularii procesului de recrutare, cat si in momentele ulterioare finalizarii acestuia m-au convins de valoarea unei astfel de colaborari. Pentru aceste motive si nu numai, ii recomand cu caldura oricaror viitori clienti!”