Accesul si utilizarea acestui site fac obiectul urmatorilor termeni si conditii si al tuturor legilor aplicabile. Prin accesarea si utilizarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare, fara alte limitari.Exceptia cazului in care nu se prevede altfel, continutul acestui site, inclusiv, dar nu limitat la, text si imagini continute in acest document si dispunerea lor sunt proprietatea Isrom Interconections.

Toate marcile comerciale folosite sau mentionate in acest site sunt proprietatea detinatorilor lor. Nici o informatie, imagine sau simbol grafic din cele continute in acest site nu va fi interpretata ca oferind prin implicare, interdictie, sau altfel, orice licenta sau drept de orice drept de autor, brevet, marca comerciala sau alte interese de proprietate ale Isrom Interconections sau a unui tert. Acest site si continutul prevazut in prezentul site, inclusiv, dar nu limitat la, imagini grafice, audio, video, cod html, butoane, si text, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, uploadat, postat, transmis, sau distribuit in orice mod, fara acordul prealabil scris al Isrom Interconections, cu exceptia faptului ca puteti descarca, afisa si tipari o copie a materialelor de pe orice calculator, doar pentru uz personal, non-comercial, cu conditia sa nu fie modificate sub orice fel si sa se pastreze intacte toate drepturile de autor, trademark si alte drepturi de proprietate sau referirile la acestea. Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite, doar pentru scopuri informationale si nu creeaza o relatie de afaceri sau de servicii profesionale intre utilizator si Isrom Interconections.

Link-urile de pe acest site pot duce la servicii sau site-uri operate de Isrom Interconections. Isrom Interconections nu isi exprima nici un fel de opinie pozitiva sau negativa cu privire la alte site-uri de pe care preia informatii, le siteaza sau catre care afiseaza link-uri si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul sau serviciile pe care le opereaza aceste site-uri sau proprietarii lor. Un link catre un alt site nu reprezinta sustinerea acelui site sau serviciu de catre Isrom Interconections. Orice utilizare a informatiilor oferite pe acest site, sau orice alt site sau serviciu legat de acest site, se va face pe propriul risc. Acest site si continutul sau sunt furnizate “ca atare” si Isrom Interconections face nici o reprezentare sau garantie de orice fel cu privire la acest site sau orice site sau serviciu accesibil prin acest site.

Isrom Interconections denunta in mod expres toate garantiile implicite, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, titlu, si non-incalcare a dreptului comunitar. In nici un caz Isrom Interconections nu va fi responsabila pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale, in consecinta sau alte daune (inclusiv, dar nu limitat la, pierderi de profit, intreruperea activitatii, pierderea de programe sau date), fara exceptie, formulata sau nu in forma contractuala si rezultate ca prejudiciu, neglijenta, raspundere stricta, sau altfel, care decurg din sau in legatura cu acest site, orice continut de pe sau accesate prin intermediul acestui site sau orice serviciu legat de site sau orice copiere, afisare sau utilizarea acestuia sau a informatiilor pe care le contine. Isrom Interconections detine acest site, in Bucuresti, Romania si sunteti de acord ca acesti termeni de utilizare, precum si orice actiune sau procedura legala cu privire la acest site vor fi guvernate de legile statului roman.

Orice incercare de a initia actiuni in justitie impotriva Isrom Interconections va determina faptul ca Isrom Interconections este liber sa prefere institutia competenta si abilitata careia sa i se adreseze. Dupa cum ati fost de acord o data cu utilizarea acestui site pentru a alege legislatia statului roman de a guverna orice astfel de procedura, Isrom Interconections va alege, probabil, sa-si apere orice interes in Romania si poate lua aceasta decizie in intregime sau partia, indiferent de teritoriul in care ati folosit acest site sau serviciile acestuia. Sunteti responsabil pentru respectarea legilor din jurisdictia teritoriului din care accesati acest site si sunteti de acord ca nu veti accesa sau utiliza informatiile de pe acest site daca presupune incalcarea acestor legi. Cu exceptia cazului in care este specificat altfel in mod expres aici, orice informatii transmise de catre utilizator prin intermediul acestui site vor fi considerate non-confidentiale si non-proprietate. Din cauza naturii deschise a informatiei prezente pe internet, va recomandam sa nu prezentati  informatii pe care le considerati confidentiale. Isrom Interconections nu accepta observatiile neautorizate in afara relatiilor de afaceri stabilite. Pentru a proteja interesele clientilor nostri actuali si pe noi insine, noi trebuie sa tratam transmisia de informatii cu mare grija. Fara o relatie de afaceri contractuala, Isrom Interconections nu poate si nu va trata orice astfel de informatii in mod confidential. In consecinta, va rugam sa nu comunicati informatii neautorizate de catre Isrom Interconections prin intermediul acestui site.

Orice idei sau informatii comunicate catre Isrom Interconections afara o relatie contractuala pre-existenta in care este specificat caracterul confidential al acestora, nu vor fi tratate ca si confidentiale, iar Isrom Interconections le poate, prin urmare, in mod liber si poate divulga sau publica idei identice sau similare, fara a compensa financiar sau sub alta forma (indiferent daca obtine un venit in de pe urma lor) persoana sau entitatea care le-a uploadat pe acest site. Isrom Interconections va face toate eforturile rezonabile pentru a preveni sau a sterge de pe site orice observatii sau idei neautorizate, fara analiza detaliata a acestora. De asemenea, in cazul in care o modificare a continutului este operata ca decizie a Isrom Interconections, este de la sine inteles ca Isrom Interconections nu isi asuma nici o obligatie pentru protejarea naturii confidentiale a respectivei informatii sau pentru a opri utilizarea, divulgarea, raspandirea sau multiplicarea sub orice forma a acesteia. Utilizarea acestui site reprezinta acceptul dumneavoastra integral a tuturor specificatiilor continute in termenii si conditiile de utilizare a site-ului.