Stimate client!

Vă mulțumim pentru că ați ales bonadenota10.ro .

Dvs. ne inspirați în tot ceea ce facem și de aceea sperăm că veți fi alături de noi în
continuare și pentru mult timp.

Pentru a vă oferi cele mai bune servicii, utilizăm datele dvs. pe care ni le-ați furnizat
anterior. Comunicarea cu dvs. este foarte importantă, iar protejarea datelor dvs. și
respectarea preferințelor de comunicare sunt printre prioritățile noastre.

La bonadenota10.ro am actualizat politica de confidențialitate în conformitate cu
Regulamentul General UE privind Protecția Datelor (GDPR) – un regulament nou cu
privire la confidențialitatea digitală, care intră în vigoare începând cu data de 25 Mai
2018.

Noi apreciem încrederea și confidențialitatea, și de aceea compania noastră a făcut tot
posibilul ca informația să fie cât mai clară și aliniată la noua legislație europeană.

Noua politică de confidențialitate GDPR va deveni oficială începând cu data de 25.05.2018

 

 

Aceasta politica de confidentialitate arata cum Bona de Nota 10 colecteaza si utilizeaza  datele personale pe care le furnizati pe website-ul nostru www.bonadenota10.ro. De asemenea, descrie optiunile pe care le aveti la dispozitie în ceea ce priveste folosirea de catre Bona de Nota 10 a datelor dumneavoastra personale si pasii pe care îi puteti urma pentru a accesa aceste informatii si pentru a solicita ca noi sa le corectam sau sa le stergem. Daca aveti întrebari în legatura cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa ni le adresati prin email sau folosind formularul de Contact.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in  sectorul comunicatiilor electronice, Bona de Nota 10 va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.
Conform Legii nr. 677/2001, dvs. beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra  datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa  solicitati stergerea datelor.

Dezvaluirea informatiilor personale

Vom dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti asa cum este descris mai sus  in aceasta politica de confidentialitate. De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinsi ca este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritatile sau a proteja drepturile juridice ale Bona de Nota 10.

Securitate

Bona de Nota 10 se preocupa sa ofere o pretectie ridicata a datelor personale salvate pe sistemele proprii. Va rugam sa fiti constienti totusi ca nici o informatie transmisa via Internet nu este în totalitate sigura. Ar trebui, deci, sa aveti grija atunci când înregistrati date personale online. Noi luam masuri rezonabile pentru a va asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim. Pagina web www.bonadenota10.ro, la fel ca majoritatea site-urilor web de acest gen, nu utilizeaza criptarea prin protocolul SSL (https) pentru  navigarea obisnuita.

 

Link-uri catre alte web site-uri

Site-ul nostru poate include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de  onfidentialitate difera de cea a Bona de Nota 10. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste  site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei lor de confidentialitate. Declaratia de confidentialitate a Bona de Nota 10 nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va încurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a oricarui web site pe care îl vizitati.

Newslettere

Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catreBona de Nota 10 se pot  dezabona trimitand un mail cu subiectul “Dezabonare newsletter” sau folosind formularul de Contact.

Probleme sau întrebări

Orice probleme legate de situl noastre vor fi luate în serios şi vom încerca să le rezolvam.  pentru orice alte întrebari legate de politica noastră de securitate a datelor, sau dacă aveţi probleme sau reclamaţii, vă rugăm să ne contactati.

Modificari ale acestei politici de confidentialitate

Daca modificam aceasta politica de confidentialitate în moduri care va afecteaza datele  personale de identificare pe care le-am colectat pe site-ul nostru, vom publica acele modificari în acest spatiu si va vom sfatui în legatura cu optiunile pe care le aveti ca rezultat al  celor modificari.