ISROM INTERCONECTIONS este o societate cu vasta experienta Internationala in domeniul plasarii de personal auxiliar calificat de origine filipineza si in consultanta necesara desfasurarii unui astfel de proces.

Am obtinut experienta si cunostintele in urma functionarii intr-o tara straina, unde activam si azi cu succes timp de mai multi ani.

Echipa noastra este alcatuita din specialisti: recrutori cu studii in domeniul resurselor umane, consilieri juridici si avocati.

Scopul nostru  principal este sa identificam candidatul care se potriveste cel mai bine cu cerintele postului si ale dumneavoastra ca angajator.

Ne-am adaptat serviciile specificului pietei din Romania si oferim asistenta de specialitate clientilor nostri.

Ne adresam in mod special familiilor cu copii de toate varstele,copiilor care necesita ingrijiri si asistenta de specialitate(copii cu dizabilitati),varstnicilor independenti sau varstnicilor cu diverse afectiuni inclusiv boala Altzheimer, persoanelor care au suferit diferite accidente si persoanelor care se afla sub tratamente si recuperare medicala de lunga durata la domiciliu.

Personalul recrutat de firma noastra este calificat, detine acte de studii, diplome si pregatiri profesionale, are experienta in domeniu si este vorbitor de limba engleza la un nivel avansat.