Noi va garantam ca persoanele pe care le avem in baza de date sunt discrete si eficiente.

Suntem si noi parinti si intelegem perfect cat de greu este sa gasiti o persoana de incredere care sa aiba grija de copii si sa le ofere aceeasi afectiune pe care le-o ofera parintii. De cele mai multe ori, teama principala a unor parinti care cauta o bona este ca aceasta nu va face intocmai cum ei isi  doresc in educatia de zi cu zi a copilului lor, sau ca nu are destula experienta pentru a intui pericolele care il pandesc pe copilas, la tot pasul.Bonele filipineze sunt pregatite foarte bine, au experienta, au urmat cursuri de prim ajutor si sunt capabile sa respecte intocmai regulile si programul pe care parintii le stabilesc pentru copil si pentru casa. Copilul, este pentru bona, responsabilitatea numarul 1. In plus, bona filipineza locuieste cu familia si poate sa desfasoare si alte activitati casnice dinainte stabilite, daca parintii doresc, in asa fel incat copilul nu va fi neglijat.


IMPORTANT: salariul unei bone filipineze este de 500$ pe luna si pentru ca ea  poate indeplini si rolul de menajera in casa dumneavoastra, va scuteste si de costurile suplimentare ale angajarii unei alte persoane !

Avantajul principal al unei bone filipineze este faptul ca indeplineste cu succes si rolul de menajera pentru casa si familia cu care locuieste. Ea gateste, calca, face curatenie, ingrijeste plante si animale, si are grija de casa fara sa-si neglijeze rolul de bona.